Serial 1 by Harley Davidson
Ilmainen toimitus Suomeen.

serial 1 Rush/Cty Step-Thru

Serial 1 Rush/Cty Step-Thru

Tässä pyörässä kaikki on kohdallaan. Enemmän kuin osiensa summa. Tarkasti suunniteltu toimiva kokonaisuus. Integroidut led valot. Huomiovalo. Jarruvalot. Lokasuojat ja tavaratelineet vakiona. Voimakas 90 Nm Brose Smag moottori. SOS valot jos pyörä kaatuu. Kaikki johdot viety rungon sisällä. Iso akku, pitkä toimintasäde. Enviolo automaattivaihteet jotka tarvittaessa ohjelmoitavissa itselle sopivaksi. Huoleton hihnaveto. Kevyt ja tukeva hydroform alumiinirunko.

 

› Katso ajankohtaiset tarjoukset

 

 

Kysy lisätietoa ›

Käyttöohje ›

Kokotaulukko ›

 

<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 RUSH/CTY STEP-THRU</b><br>Harley Davidson sähköpyörä

TEkniset tiedot

 

Motor Type Brose S Mag, brushless internal rotor, mid-drive mounting
Motor Power 250W (continuous rated power)
Torque 90Nm/66 ft. lb.
Battery 529Wh, integrated, removable
Range 30-90 miles – Depends on mode and terrain
Charge Time 0-100% charge = 4.75hrs, 0-75% charge = 2.6hrs
Maximum Assistance Speed 20 mph (US)/25 kph (EU)
Drivetrain Enviolo Automatiq intelligent auto-shifting hub
Final Drive Gates Carbon Drive belt
Frame Hydroformed aluminum, welded construction, internal routing
Fork Aluminum
Brakes Tektro hydraulic four-piston-caliper disc brakes front and rear, 203mm X 2.3mm “heavy-duty” rotors
Wheels 27.5 x 35mm alloy rims and Sapim stainless steel spokes
Tires Schwalbe Super Moto-X 27.5 x 2.4-inch
LED Front Lighting

LED Headtube Shield Signature light

LED Headlight

LED Rear Lighting Integrated taillights with brake light
Controller Brose Display Allround
TFT Display 1.5-inch, 240 x 240-pixel TFT display shows selected ride mode,
current speed, odometer/trip meter, battery charge level, and headlamp on/off status at a glance.
Storage Compartment A lockable, 620 cubic-centimeter storage compartment
provides a convenient place to stow a lock or other small items you might wish to take along for the ride. Dimensions: 206mm (length) X 42mm (height) X 70mm (wide).
Fenders Integrated front and rear
Rack Integrated front and rear
Rack Capacity 10kg capacity each, front & rear racks
Frame Sizes S, M, L
Weight 59.5 lb./27.0 kg (Size Medium)
Color Options Gloss White/Gilded Denim/Matte Black; Gloss Midnight
Black/Matte Black

 

AJO

 

Moottori

Kevyessä, rungon keskelle asennetussa Brose 90nm S MAG -moottorissa on harjaton sisäinen roottori ja se on yksi vääntävimmistä moottoreista markkinoilla. Moottori tuottaa pyörälle nopeutta 25 km/h. Moottorinsa ansiosta Serial1 on yksi hiljaisimmista sähköpyöristä mitä markkinoilta löytyy.

 

Hihna

Gates ™ -hiilikuituhihna on sileä, hiljainen ja vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin tavalliset ketjukoneet. Hiilikuituhihna mahdollistaa tehokkaan voimansiirron pyörän sähköiseen avustukseen ja kadenssiin.

 

Vaihteisto

Huoltovapaa, älykäs ja portaaton Enviolo AUTOMATiQ-automaattivaihteisto osaa ylläpitää kadenssin vakaalla tasolla vauhdin kiihtymisestä tai maaston vaihtumisesta huolimatta. Mutkissa ja ylämäissä vaihteisto tunnistaa automaattisesti vauhdin hidastumisen ja vaihtaa vaihdetta pienemmälle. Alamäessä vaihteisto tunnistaa suuremman nopeuden ja nostaa vaihdetta isommalle. Sporttisemmalle kuskille joka haluaa itse vaikuttaa enemmän kadenssin määrän säätelyyn, on olemassa ilmainen ENVIOLO-sovellus jonka avulla kadenssia ja montaa muutakin ominaisuutta voidaan säätää manuaalisesti.

AKKUJÄRJESTELMÄ

 

Akku

RUSH/CTY STEP-THRU on varustettu integroidulla 529 Wh:n litiumioniakulla, joka voidaan poistaa nopeasti rungosta ilman työkaluja. Akun poikkeuksellisen kulmikkaan muotoilun ansiosta se on helppo vain nostaa ylös rungosta ja lukittaa latauksen jälkeen takaisin paikoilleen.

 

Range

Akku tarjoaa noin 56-168 kilometrin kantaman riippuen ajotilan valinnasta, maastosta ja siitä, kuinka paljon sähköistä avustusta kuljettaja käyttää.

 

Lataaminen

Akku voidaan ladata suoraan pyörästä käsin latausportin kautta, joka sijaitsee kätevästi rungon alaosassa kammen vieressä. Latausportti on hyvin suojattu vedeltä ja roiskeilta. Akku voidaan myös erikseen irrottaa sen lataamista varten. Akku latautuu täyteen kapasiteettiinsa vajaassa viidessä tunnissa, ja jo parilla tunnilla latausta saat reilusti lisää ajoaikaa.

KOMPONENTIT

 

Jarrut

Edessä ja takana olevat hydrauliset levyjarrut käyttävät nelimäntäisiä jarrusatuloita ja 203 x 2.3" jarrulevyjä, jotka on suunniteltu takaamaan tarpeeksi jarrutustehoa jopa täydessä vauhdissa. Tehokkaiden jarrujen ansiosta voidaan taata turvallinen ja vakaa ajokokemus kaikissa sääolosuhteissa.

 

Pyörät ja renkaat

RUSH/CTY STEP-THRU kulkee muhkeilla 2.4" Schwalbe Super Moto-X renkailla, jotka on asennettu 35 mm:n alumiinivanteisiin. Paksujen pyörien ansiosta ajo pyörällä on tasaista ja ajomukavuus korkea.

 

Lokasuojat ja telineet

Etu- ja takalokasuojat suojaavat kuljettajaa pyörien roiskeilta märissä ja likaisissa olosuhteissa. Etu- ja takatavaratelineet lisäävät käyttömukavuutta ja tarjoavat käytännöllisen tavan kuljettaa pieniä kuormia. Molemmat telineet kestävät noin 10 kg painon. Rungon kulmikkaan muotoilun ansiosta pyörään on voitu integroida lukittava säilytyslokero, jossa voi kätevästi säilyttää pieniä esineitä ajon aikana.

Ajotuntuma

 

Valot

Ohjaustankoon asennettu kirkas ja tehokas LED-ajovalaisin takaa sen, että sähköpyörällä voi ajaa myös pimeän tullen. Pyörässä on myös integroidut taka- ja jarruvalot. Keulassa sijaitsevan Serial1-merkin valo syttyy aina, kun moottori käynnistetään.

 

ajomoodit

Eco-moodi on tarkoitettu päivittäiskäyttöön tasaisiin ja vähemmän vaativiin olosuhteisiin, antaen kuljettajalle kevyttä sähköistä avustusta. Touring-moodi optimoi kadenssin määrää ja akun säästöä ajo-olosuhteiden perusteella. Sport-moodi on nimensä mukaisesti tarkoitettu suuriin nopeuksiin, tiukkoihin mutkiin sekä loivien mäkien nousuun. Boost-moodin avulla selätät jyrkät mäet, voimakkaat vastatuulet sekä muut kovaa kestävyyttä vaativat olosuhteet.

 

ajaminen

Sähköpyörää ohjataan Brose Allround-ohjausyksiköllä, joka toimii myös kaukosäätimenä. Ohjausyksikön nappeja on helppoa ja ergonomista ohjata peukalolla. Yksikön korkearesoluutioinen värinäyttö, ymmärrettävästi ja visuaalisesti esitetty data sekä näytön kirkas taustavalo takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

MITAT JA VIIMEISTELY

 

Kokoluokitus

RUSH/CTY STEP-THRU-sähköpyörästä on tarjolla S, M ja L-runkokoot. Oikealla runkokoolla mahdollistat mukavan ajoasennon ja hyvän ergonomian ajon aikana. Pyörän rungon koko valitaan henkilön pituuden mukaan, väliltä 158 cm - 180 cm (S-L). Suosittelemme kokeilemaan montaa eri runkokokoa ennen pyörän tilaamista. Oikean koon valitsemiseen saat apua Moto-Seinäjoen myyjiltä.

 

komponenttien intergointi

Jarruputket ja sähköjohdot kulkevat rungon läpi, mikä pidentää käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta suojaamalla pyörän tärkeitä osia ja komponentteja. Kaikki Serial1-sähköpyörien käyttämät komponentit vaativat käyttäjältään vain vähän huoltotoimenpiteitä. Sen vuoksi Serial1-sähköpyörä on helppo, vaivaton ja korkealuokkainen valinta jokaiselle joka suunnittelee sähköpyörän hankintaa.

 

Tyyli

Serial1-sähköpyörät ovat saaneet inspiraation muotoiluunsa ihka ensimmäisestä vuonna 1905 julkaistusta Harley-Davidson moottoripyörästä nimeltään Serial Number One. Kaikissa Serial1-pyörämalleissa on jäljitelty tätä alkuperäistä tyylisuuntausta. RUSH/CTY STEP-THRU-sähköpyörän muotoilussa on tavoiteltu urbaanin kaupunkipyörän tyyliä: lokasuojat, tavaratelineet sekä rungon muotoilu ovat saaneet inspiraationsa tästä. Kaikki tämä huokuu Harley-Davisonin innoittamaa tyylisuuntaa, ammattitaitoa sekä laadukkuutta.