Serial 1 by Harley Davidson
Ilmainen toimitus Suomeen.
<b>Serial1 MOSH/CTY</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 MOSH/CTY</b><br>Harley Davidson sähköpyörä
<b>Serial1 MOSH/CTY</b><br>Harley Davidson sähköpyörä

Tekniset tiedot

 

Motor Type Brose S Mag. Brushless internal rotor, mid-drive mounting
Motor Power 250W (continuous rated power)
Torque 90Nm/66 ft. lb.
Battery 529Wh, integrated, removable
Range 35-105 miles – Depends on mode and terrain
Charge Time 0-100% charge = 4.75hrs, 0-75% charge = 2.6hrs
Maximum Assistance Speed 20 mph (US)/25 kph (EU)
Drivetrain Single speed, freewheel
Final Drive Gates Carbon Drive belt
Frame Hydroformed aluminum, welded construction, internal routing
Fork Aluminum
Brakes Tektro hydraulic two-piston-caliper disc brakes front and rear, 203mm x 1.8mm rotors
Wheels 27.5 x 35mm alloy rims and Sapim stainless steel spokes
Tires Schwalbe Super Moto-X 27.5 x 2.8-inch
LED Front Lighting

LED Headtube Shield Signature light

LED Headlight

LED Rear Lighting Integrated tail lights with brake light
Rack N/A
Fenders N/A
Controller Brose Display Remote
TFT Display N/A
Digital Display N/A. Available via Serial 1 App.
Frame Sizes S, M, L, XL
Weight 48.3 lb./21.9 kg (Size Large)
Color Options Matte Black/Gloss Rowdy Blue; Matte Black/Gloss Midnight
Black

 

AJO

 

Moottori

Kevyessä, rungon keskelle asennetussa Brose 90nm S MAG -moottorissa on harjaton sisäinen roottori ja se on yksi vääntävimmistä moottoreista markkinoilla. Moottori tuottaa pyörälle nopeutta 25 km/h. Moottorinsa ansiosta Serial1 on yksi hiljaisimmista sähköpyöristä mitä markkinoilta löytyy.

 

Hihna

Gates ™ -hiilikuituhihna on sileä, hiljainen ja vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin tavalliset ketjukoneet. Hiilikuituhihna mahdollistaa tehokkaan voimansiirron pyörän sähköiseen avustukseen ja kadenssiin.

 

sähköavustus

MOSH/CTY on varusteltu single-speed sähköavustuksella, joka antaa mukavan lisäboostin ajajan pyöräilynopeuteen.

akkujärjestelmä

 

Akku

MOSH/CTY on varustettu integroidulla 529 Wh:n litiumioniakulla, joka voidaan poistaa nopeasti rungosta ilman työkaluja. Akun poikkeuksellisen kulmikkaan muotoilun ansiosta se on helppo vain nostaa ylös rungosta ja lukittaa latauksen jälkeen takaisin paikoilleen.

 

Range

Akku tarjoaa noin 48-145 kilometrin kantaman riippuen ajotilan valinnasta, maastosta ja siitä, kuinka paljon sähköistä avustusta kuljettaja käyttää.

 

Lataaminen

Akku voidaan ladata suoraan pyörästä käsin latausportin kautta, joka sijaitsee kätevästi rungon alaosassa kammen vieressä. Latausportti on hyvin suojattu vedeltä ja roiskeilta. Akku voidaan myös erikseen irrottaa sen lataamista varten. Akku latautuu täyteen kapasiteettiinsa reilussa neljässä tunnissa, ja jo parilla tunnilla latausta saat reilusti lisää ajoaikaa.

KOMPONENTIT

 

Jarrut

Edessä ja takana olevat 2-mäntäiset hydrauliset levyjarrut (203 x 2.3"), jotka on suunniteltu takaamaan tarpeeksi jarrutustehoa jopa täydessä vauhdissa. Tehokkaiden jarrujen ansiosta voidaan taata turvallinen ja vakaa ajokokemus kaikissa sääolosuhteissa.

 

Pyörät ja renkaat

MOSH/CTY kulkee muhkeilla 2.4" Schwalbe Super Moto-X renkailla, jotka on asennettu 35 mm:n alumiinivanteisiin. Paksujen pyörien ansiosta ajo pyörällä on tasaista ja ajomukavuus korkea.

ajotuntuma

 

Valot

Ohjaustankoon asennettu kirkas ja tehokas LED-ajovalaisin takaa sen, että sähköpyörällä voi ajaa myös pimeän tullen. Pyörässä on myös integroidut taka- ja jarruvalot. Keulassa sijaitsevan Serial1-merkin valo syttyy aina, kun moottori käynnistetään.

 

AJOMOODIT

Eco-moodi on tarkoitettu päivittäiskäyttöön tasaisiin ja vähemmän vaativiin olosuhteisiin, antaen kuljettajalle kevyttä sähköistä avustusta. Touring-moodi optimoi kadenssin määrää ja akun säästöä ajo-olosuhteiden perusteella. Sport-moodi on nimensä mukaisesti tarkoitettu suuriin nopeuksiin, tiukkoihin mutkiin sekä loivien mäkien nousuun. Boost-moodin avulla selätät jyrkät mäet, voimakkaat vastatuulet sekä muut kovaa kestävyyttä vaativat olosuhteet.

 

AJAMINEN

Sähköpyörää ja valoja ohjataan helppokäyttöisellä Brose ohjausyksiköllä. Ohjausyksikön nappeja on helppoa ja ergonomista ohjata peukalolla. Yksikön korkearesoluutioinen värinäyttö, ymmärrettävästi ja visuaalisesti esitetty data sekä näytön kirkas taustavalo takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

MITAT & kokoonpano

 

Kokoluokitus

MOSH/CTY-sähköpyörästä on tarjolla S, M, L ja XL-runkokoot. Oikealla runkokoolla mahdollistat mukavan ajoasennon ja hyvän ergonomian ajon aikana. Pyörän rungon koko valitaan henkilön pituuden mukaan, väliltä 158 cm - 195 cm (S-XL). Suosittelemme kokeilemaan montaa eri runkokokoa ennen pyörän tilaamista. Oikean koon valitsemiseen saat apua Moto-Seinäjoen myyjiltä.

 

komponenttien integointi

Jarruputket ja sähköjohdot kulkevat rungon läpi, mikä pidentää käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta suojaamalla pyörän tärkeitä osia ja komponentteja. Kaikki Serial1-sähköpyörien käyttämät komponentit vaativat käyttäjältään vain vähän huoltotoimenpiteitä. Sen vuoksi Serial1-sähköpyörä on helppo, vaivaton ja korkealuokkainen valinta jokaiselle joka suunnittelee sähköpyörän hankintaa.

 

Tyyli

Serial1-sähköpyörät ovat saaneet inspiraation muotoiluunsa ihka ensimmäisestä vuonna 1905 julkaistusta Harley-Davidson moottoripyörästä nimeltään Serial Number One. Kaikissa Serial1-pyörämalleissa on jäljitelty tätä alkuperäistä tyylisuuntausta. MOSH/CTY-sähköpyörän muotoilu on riisuttu, moderni ja tyylikäs: akku on integroitu, ketjut on jätetty esille sekä moottori sijoitettu keskelle pyörän runkoa. Kaikki ylimääräinen on jätetty tästä mallista pois ja sen ansiosta on saavutettu nykyaikaisen minimalistinen tyyli. Pyörästä on haluttu tehdä huomattavasti kevyempi kuin muista malleista, jotta sen ohjattavuus haastavissakin maastoissa olisi helppoa. Kaikki tämä huokuu Harley-Davisonin innoittamaa tyylisuuntaa, ammattitaitoa sekä laadukkuutta.